Η Ομάδα

/Η Ομάδα
Η Ομάδα 2017-06-15T12:15:48+00:00

Η Ομάδα Μας

Σαρπαντιέ Αλεξία
Σαρπαντιέ Αλεξία Founder & CEO
Γεννήθηκε στο Τόκυο, με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Γαλλία. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών και στη συνέχεια απέκτησε Master of Science από το πανεπιστήμιο City University London. Έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως παιδιατρική λογοθεραπεύτρια και ειδικότερα με παιδιά με νευρολογικές και αναπτυξιακές διαταραχές.
Κοροκίδα Δήμητρα
Κοροκίδα Δήμητρα Founder & Public Relationships & Communication
Υπήρξε Αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ (Κορεάτικο καράτε) με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα. Το 2005 μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που της προκάλεσε σοβαρή κάκωση στο νωτιαίο μυελό μένει παραπληγική και ιδρύει δική της σχολή πολεμικών τεχνών διδάσκοντας η ίδια. Το 2016 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της σφαιροβολίας (κατ. F53) στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.
Φλώρα Καρρά
Φλώρα ΚαρράΣυνεργάτης
Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε πλήθος διοργανώσεων που σχετίζονται με θέματα αναπηρίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, όπου είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση δράσεων, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Συνεργασίες